Opskriftsudvikling, tekstforfatning og redigering

Opskriftsudvikling og foodstyling

Ud fra jeres ønsker og min viden og erfaring, kan jeg f.eks. udvikle opskrifter med jeres produkter eller til bestemte målgrupper.

Det kan være alt lige fra surdejshveder til madmagasinet SPIS BEDRE, opskrifter med Seamoretang, da det blev introduceret på det danske marked, sundere snacks til børnene hos 4H eller et nyt twist på velkendte kager i det hyggelige ugeblad Familie Journal.

Hverdagsmad for alle

Igennem flere år har jeg fast stået for hverdagsmaden til ugebladene SØNDAG, Familie Journal og Ude og Hjemme. Jeg har udviklet hverdagsretter med udgangspunkt i sæsonens råvarer, præsenteret maden og redigeret opskrifterne til bladet. Mange af mine opskrifter er også at finde i det store opskriftskatalog på spisbedre.dk

Tekstforfatning og redigering

Jeg er vant til at samarbejde med nogle af Danmarks bedste madfotografer, f.eks. Betina Hastoft, Stine Christiansen og Tegner Media.

Ud over mine egne opskrifter, har jeg også koordineret og redigeret input fra freelanceskribenter og været en del af redaktionen på Danmarks største madmagasin SPIS BEDRE i 4 år.

Kontakt

Kontakt mig på line@madjournalisten.dk eller 22 24 42 77 og find ud af, hvad jeg kan gøre for dig, dit medie, din virksomhed eller organisation.

På Instagram deler jeg eksempler på mit arbejde og på LinkedIn kan du læse mere om mine erfaringer.

Jeg er bosat i Roskilde, hvor jeg – ud over at være en kreativ ordnørd med en ambition om at servere letforståelig formidling om mad og sæsonens råvarer – er mor til to, ivrig yogadyrker og -underviser, vinterbader og ofte at finde til byens mange kulturelle og gastronomiske tilbud.