Undervisning, oplæg og workshops

Engagerende madundervisning

Jeg er vild med at inspirere mine kursister til at smage, dufte og udvikle nye færdigheder til hverdagens madlavning. Jeg underviser og afholder workshops i bl.a.:

Hverdagsmad med bønner og bælgfrugter

Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for bælgfrugterne og alt det grønne. Jeg giver inspiration til varieret og velsmagende hverdagsmad med kål, kikærter og linser, deler tips og tricks samt lærer deltagerne at lave middagsretter, som hele familien kan lide.

Bæredygtig hverdagsmad

På kurset laver vi nem og velsmagende hverdagsmad ud fra de tre hovedprincipper:

  • Skru op for det plantebaserede køkken
  • Spis lokale råvarer i sæson
  • Minimer madspild

Deltagerne leger bl.a. med tilsmagning og forskellige tilberedningsteknikker, og så laver vi mad ud fra basisopskrifter, der kan varieres hen over året og med forskellige proteinkilder.

Spice up your life – sådan laver du mad med mere smag

Friske og tørrede krydderurter kan få det bedste frem i helt almindelige retter. På madlavningskurset i krydderiernes evne til at sætte fut under smagsløgene, bliver deltagerne klogere på smagssammensætninger, så de simpelt, men helt bogstaveligt, kan sætte krydderi på tilværelsen. 

Mæt og glad med sanselig mad

Lad mig gøre jer klogere på, hvordan sanserne arbejder sammen om at fortælle hjernen, hvordan maden smager, hvor godt vi kan lide den og hvor meget, vi spiser af den. I lærer at tænke grundsmage og konsistenser ind i ethvert måltid, så det bliver let at servere velkomponeret hverdagsmad helt enkelt. Og får samtidig en masse fifs til, hvordan det kan bruges til at sætte prikken over i’et og gøre spaghetti med kødsauce spændende igen.

Madevents

I stedet for undervisningsforløb kommer jeg meget gerne ud og holder et oplæg om de ovenstående emner. Jeg faciliterer også workshops, debatter eller andre madevents.

Tag endelig fat i mig, hvis du har andre forslag eller ønsker til et madlavningskursus, et firmaarrangement eller teambuilding med maden som omdrejningspunkt.

Kontakt

Kontakt mig på line@madjournalisten.dk eller 22 24 42 77 og find ud af, hvad jeg kan gøre for dig, dit medie, din virksomhed eller organisation.

På Instagram deler jeg eksempler på mit arbejde og på LinkedIn kan du læse mere om mine erfaringer.

Jeg er bosat i Roskilde, hvor jeg – ud over at være en kreativ ordnørd med en ambition om at servere letforståelig formidling om mad og sæsonens råvarer – er mor til to, ivrig yogadyrker og -underviser, vinterbader og ofte at finde til byens mange kulturelle og gastronomiske tilbud.